Hoe boek ik een online quiz?

Bestel een online quiz met professionele presentatie van onze quizmaster door het formulier op deze pagina in te vullen of stuur zelf een mailtje naar info@jjquiz.nl. We komen binnen een werkdag bij je terug met een offerte en antwoorden op eventuele vragen. 

Alle prijzen in de prijzentabel gaan uit van het boeken van een quiz in het Nederlands, zonder gepersonaliseerde vragen, voor een groep tot 60 personen. Uiteraard kun je jouw online quiz helemaal naar wens aanpassen tegen de meerprijzen die in het aanvraagformulier zijn weergegeven.

*De Lunchquiz Aanbieding is enkel geldig indien je een quiz boekt die aanvangt tussen 11:00 en 14:00.


Een Lunchquiz bestellen

Doorbreek de sleur van het thuiswerken en breng je collega's of werknemers dichter bij elkaar met de leukste online quiz rond het middaguur. Deze quiz duurt 45 minuten en is perfect om de gezelligheid van de koffie- of lunchpauze op kantoor weer eens te ervaren en teambuilding te bevorderen.

Je bestelt eenvoudig een Lunchquiz met €50 korting door het onderstaande formulier in te vullen en te kiezen voor:

  1. Een quiz die aanvangt tussen 11:00 en 14:00
  2. Een quizduur van 3 rondes


Uiteraard kun je ook bij een Lunchquiz tegen een kleine meerprijs kiezen voor de toevoeging van gepersonaliseerde vragen of een quiz die gepresenteerd wordt in het Engels.


Aanvraagformulier

De Lunchquiz Aanbieding is enkel geldig indien je een quiz boekt die aanvangt tussen 11:00 en 14:00.

Een quiz van 3 rondes kost 250 euro (kortingen en meerprijzen niet inbegrepen). Elke ronde meer kost 50 euro extra. Één ronde duurt gemiddeld 15 minuten.

Zie de Prijzentabel boven het aanvraagformulier voor een eenvoudig overzicht van de prijzen per ronde.Een team bestaat gemiddeld uit 4 personen.


Ontvang 15% korting op je bestelling als je meer dan 3 quizzen tegelijk bestelt.

Ontvang 25% korting op je bestelling als je meer dan 6 quizzen tegelijk bestelt.

Het is mogelijk om bijv. elke maand, elke twee maanden, of elk kwartaal een quiz terug te laten komen. Met deze AANBIEDING heb je de mogelijkheid om meerdere quizzen tegelijk te bestellen met korting!